Nagihan’dan Yunus Emre hakkında şok iddia: ‘Jet ski olayı kaza değildi’


SON DÜELLODA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Düellonun ilk turunda Yunus Emre, Nefise’ye karşı 5-1 mağlup olurken, Seda ise Atakan’a karşı 5-4 kazandı. Final turunda ise Yunus Emre Özden, 5-3’lük skorla yenilerek Survivor All Star’a veda etti.

Elenmenin ardından yaptığı konuşmada, “Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu sezon yaşandı bitti. Zor bir hayat yaşadım ve 30 yaşına kolay gelmedim,” dedi.

NAGİHAN KARADERE’DEN ŞOK İDDİALAR
Survivor All Star’ın dikkat çeken isimlerinden Yunus Emre Özden hakkında, eski yarışmacı Nagihan Karadere’den çarpıcı iddialar geldi. Nagihan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, Yunus Emre’nin yarışma boyunca tartışmaları ve aldığı cezalarla gündemde olduğunu belirtti.

“KORKUNÇ JET SKİ KAZASI”
Nagihan, daha önce ödül kazandıkları Turks ve Caicos Adaları’nda yaşadıkları korkunç jet ski kazasından bahsetti.

Yunus Emre’nin kontrolünü kaybederek hızla üzerine geldiğini ve çarpışmanın sonucunda jet ski’nin ortadan ikiye bölündüğünü anlattı. “Verilmiş sadakam varmış ki Allah beni korudu,” diyen Nagihan, bu olayın bilinçsiz bir kaza olmadığını vurguladı.

“KRİZLERE GİRDİ VE BENİ DARP ETTİ”

Nagihan, yaşadığı başka bir olayda Yunus Emre’nin kendisini darp ettiğini ve ciddi bir şekilde krizlere girdiğini belirtti. “Elim bandajlı gezdiğim zamanlar oldu, ciddi bir olay yaşadık. Beni darp etti ve bol küfürler etti,” diyerek yaşadıklarını anlattı.

“İŞİM YARIM KALDI” İDDİASI

Nagihan, jet ski kazasının ardından Yunus Emre’nin kendisine “İşim yarım kaldı” dediğini iddia ederek, olayın sıradan bir kaza olmadığını ifade etti. “Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim. Çok şükür sağ salim evime dönebildim,” şeklinde konuştu.

Survivor All Star’daki bu gelişmeler ve Nagihan Karadere’nin iddiaları, yarışma takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. Survivor All Star’ın sona yaklaşmasıyla birlikte yaşanan bu olaylar, izleyicilerin ilgisini daha da artırdı.

SURVİVOR ALL STAR REYTİNGLERE DOYMUYOR… İKİ KATEGORİDE DE BİRİNCİ

Survivor All Star 2024’ün 9 Haziran’da yayınlanan bölümü izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Yarışmacılar arasında yaşanan kıyasıya rekabet izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu anlar, Survivor tutkunlarını bir kez daha ekranlara çekti.

Survivor All Star 2024 9 Haziran reyting sonuçlarına göre güçlü konumunu tekrar kanıtladı. Survivor All Star hem Total hem de 20+ABC1 kategorilerinde birinci oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort